Atgal
Sekmadienis, kovo 13 d. 2016

Makaronai Pasta carbonara

Pasta carbonara pradėta gaminti antro pasaulinio karo pabaigoje Romoje. Dabar receptų yra begalės variacijų, bet vienas iš pagrindinių tai yra su kiaulienos šonine ir kiaušinių tryniais.


Makaronai Pasta carbonara


Ingredientai:

250 gr. šoninės

500 gr. makaronų

6 kiaušinių tryniai

aliejaus

100 gr. parmezano sūrio

100 gr.pecorino romano sūrio

50 ml. grietinėlės

petražolių

druskos, pipirų, muskato r.

 

Maisto_klubas_2014-06-04-Print-Aelita.Jonaitiene-013_(1)-5fe0ef90ccf63dd34b1befb8d6ba94c3.jpg
Balsavo: 0
Komentarų 722 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti