Blynams:
4 kiaušinių
10 šaukštų miltų
1 litro pieno
3 šaukštų aliejaus
cukraus pagal skonį
druskos
Kremui:
4 kiaušinių baltymų
350 gramų grietinėlės
300 gramų maskarponės sūrio
200 gramų cukraus pudros
1 citrinos
Druskos
Cukraus Papuošimui : Uogų Riešutų
Kučiukų kepimo laikas prasideda :) Barškučiai, šližikai, kleckiukai, prėskučiai, galkučiai, o kaip juos vadinate Jūs?
Kad būtų žaismingiau, spalvingiau ir įdomiau šį kartą aš kepiau su liofilizuotais milteliais ir uogomis.
Kiekvienas žvejys turi savo žuvienės receptą, kaip ir kiekvienas kulinaras.
Mano žuvienė šiek tiek modernesnė nei žvejo :)
Ar žinojote kuo žuvienė skiriasi nuo žuvies sriubos? Ekspertai pabrėžia, kad žuvienei negali būti naudojama jokia kitokia - tik šviežia žuvis. Jei verdama šaldyta, sūdyta ar kitaip konservuota žuvis, tai patiekalas iš tokios žuvies vadinasi žuvies sriuba.