Atgal
Antradienis, rugpjūčio 2 d. 2016

Lašišos užtepas

lašišos užtepas

Labai nesunkiai paruošiama, puikiai tiks vakaro užkandžiams ar pusryčių sumuštiniams. Galima įdaryti vieno kąsnio krepšelius, užtepėlė viena, o kaip ją pateikti būdų begalė.

Taigi kelios minutės paruošimui ir skanaus :)



Lašišos užtepas


Pasiruošimo laikas
5 min.
Gaminimo laikas
5 min.
Visa trukmė
10 min.

Ingredientai:

 

250 gr. ricottos sūrio

šaukštas jogurto, majonezo ar grietinės (pasirinktinai)

šaukštas kaparėlių

citrina

100 gr. sūdytos lašišos

žiupsnelis krapų

druska, pipirai

 

Maisto_Klubas_2016-06-20_WEB_LogoGray_013-56517e46b9a8b185e283e3ff45c55d3a.jpg

Gaminimo eiga:

Lašiša susmulkinkite kubeliais, susmulkinkite ir kaparėlius.

Ricotta sūrį sumaišykite su jogurtu, įtarkuokite citrinos žievelės, įspauskite sulčių, sudėkite lašišą, bei kaparėlius, pagardinkite smulkintais krapais, druska ir pipirais, viską gerai išmaišykite, atvėsinkite ir patiekite.

Skanaus :)

 

 

 

Balsavo: 3
Komentarų 2435 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti