Atgal
Antradienis, kovo 22 d. 2016

Jautienos išpjovos kepsneliai

Tobula moteris 7 laida.

Jautienos išpjova viena sveikiausių, vertingiausių mėsų.

Tik tinkamai paruošta jautiena bus sultinga ir minkšta. Geriausią rinktis iki 2 metų gyvulio mėsą.

Marinuodami mėsą nedėkite druskos, nes ji ištraukia drėgmę ir ją išsausina, tad jautieną sūdykite kepant.



Jautienos išpjovos kepsneliai


Ingredientai:

1kg. jautienos išpjovos

2 puodeliai sauso raudono vyno

2 svogūnai

salieras

lauro lapai

česnakas

druska

pipirai

RMF_5080-1e8cedb4e37a47ff944632875a9b8256.jpg
Balsavo: 0
Komentarų 890 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti