Atgal
Ketvirtadienis, kovo 24 d. 2016

Humusas

humusas

Vidurio Azijos patiekalas iš virtų avinžirnių. Užtepas, užkandis, valgomas dažniausiai su daržovių lazdelėmis arba grissini. Labai dažnai sulaukiu klausimų, kur galima nusipirkti gero humuso.

Deja kur GERO aš nežinau, todėl leidausi į eksperimentus. Iš trečio karto man pavyko tobulas.



Humusas


Pasiruošimo laikas
10 min.
Gaminimo laikas
5 min.
Visa trukmė
15 min.

Ingredientai:

600 gr. konservuotų  avinžirnių

100 ml.  nesaldinto riebaus kokoso pieno

šaukštas raudonos kario pastos

3 česnako skiltelės

2 žaliosios citrinos

1 šaukštelio druskos

Petražolių

Maisto_Klubas_2015-09-03_WEB_Logo_021-ee5423cf59072dea5a3bb3bd1cd8a85d.jpg

Gaminimo eiga:

Visus produktus sutrinti trintuvu (blenderiu), įspausti citrinos sultis.

Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.

Apibarstyti kepintais pinijų riešutais. Patiekti su grissini lazdelėmis.

Balsavo: 0
Komentarų 904 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti