Atgal
Trečiadienis, liepos 6 d. 2016

Dzadziki padažas

dzadziki padažas

Ką valgyti karštą vasaros dieną, kai nesinori karštų patiekalų ?

Graikai savo virtuvėje turi nuostabių padažų, vienas iš jų – dzadzikis – gaivus agurkais kvepiantis padažas, kuris dar vadinamas trintiniu.

Šviežių bulvių jau sulaukėme, taigi vienas skaniausių derinių.



Dzadziki padažas


Pasiruošimo laikas
5 min.
Gaminimo laikas
5 min.
Visa trukmė
10 min.

Ingredientai:

 

3-4 agurkai

300 gr. Jogurto

4 skiltelės česnako

Žiupsnis smulkintų mėtų

Citrina

Druska, pipirai

111_(2)-64d77538406a6d0985e6c3ed57fab8ed.jpg

Gaminimo eiga:

Agurkus sutarkuoti stambia tarka, apibarstyti druska ir palikti, kad nusistovėtų skystis .

Į jogurtą suberti kapotas mėtas, smulkintą česnaką, nuspaustus agurkus, įspausti pusės citrinos sulčių, išmaišyti ir pagardinti druska, bei pipirais.

 

Skanaus :)

Balsavo: 2
Komentarų 2462 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti