Atgal
Pirmadienis, liepos 17 d. 2017

Braškių desertas su morengu

braškių desertas
Braškės, morengas ir grietinėlė, nežinau ar yra dar tobulesnis derinys.


Braškių desertas su morengu


Pasiruošimo laikas
10
Gaminimo laikas
20
Visa trukmė
30

Ingredientai:

Braškių

Kremui:

200 ml. grietinėlės 30%

1 valg. šaukštas cukraus

Morengui:

2 kiaušinio baltymai

100 gr. Cukraus pudros

1 valg. šaukštas bulvių krakmolo

1 arb. šaukštelis vyno acto

Maisto_Klubas_2017-05-15_WEB_LogoWhite_001-649c952d71ae462d4b88cedc979a2b26.jpg

Gaminimo eiga:

Baltymus paplakti iki lengvų putų, tuomet nuolat plakant pamažu suberti cukraus pudrą ir plakti iki baltymai bus standūs.

Suberti krakmolą, pilti actą ir atsargiai mentele išmaišyti.

Tešlą paskirstyti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Kepti iki 140 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, tada sumažinti temperatūrą iki 110 C laipsnių ir kepti dar 30 minučių. Palikti atvėsti.

Grietinėlę išplakti su cukrumi, kol taps standi. Į stiklines ar taures sluoksniuokite desertą.

Sluoksnis laužyto morengo, šaukštas kremo ir braškių.

Galite patiekti iš karto.

Balsavo: 1
Komentarų 350 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti