Šio patiekalo sukūrimo versijų yra nemažai, bet dauguma yra linkę tikėti istorija tokia:
1894 m. Lemuel’is Benedict’as, Wall Street’o prekybininkas užėjo į Waldorf viešbutį ieškodamas ko nors, kas galėtų palengvinti jo pagirias. Jis užsisakė skrebutį, be lukšto virtų kiaušinių, traškios šoninės ir olandiško padažo.
Restorano šefą be galo sužavėjo šis receptas ir jis įtraukė jį į savo valgiaraštį.
Kučiukų kepimo laikas prasideda :) Barškučiai, šližikai, kleckiukai, prėskučiai, galkučiai, o kaip juos vadinate Jūs?
Kad būtų žaismingiau, spalvingiau ir įdomiau šį kartą aš kepiau su liofilizuotais milteliais ir uogomis.
Kiekvienas žvejys turi savo žuvienės receptą, kaip ir kiekvienas kulinaras.
Mano žuvienė šiek tiek modernesnė nei žvejo :)
Ar žinojote kuo žuvienė skiriasi nuo žuvies sriubos? Ekspertai pabrėžia, kad žuvienei negali būti naudojama jokia kitokia - tik šviežia žuvis. Jei verdama šaldyta, sūdyta ar kitaip konservuota žuvis, tai patiekalas iš tokios žuvies vadinasi žuvies sriuba.