Atgal
Pirmadienis, spalio 24 d. 2016

Avinžirnių ir burokėlių salotos

avinžirnių ir burokėlių salotos
Žaibiškai paruošiamos, šočios ir skanios, mažai koloringos. Burokėliuose daug kalio, vitaminų, todėl valgyti ypač sveika.


Avinžirnių ir burokėlių salotos


Pasiruošimo laikas
5 min.
Gaminimo laikas
5 min.
Visa trukmė
10 min.

Ingredientai:

 

2 nedidelių virtų burokėlių

400 ml. konservuotų avinžirnių

saujelė rukolos

varškės sūrio rutuliukų

paskrudintų pinijų riešutų

česnako kelios skiltelės

druska pipirai

 

Padažui:

 

3 šaukštai alyvuogių aliejaus

arb. šaukštelis garstyčių

šaukštas medaus

citrina

Maisto_Klubas_2016-09-07_WEB_Logo2_023-Artiom.Istuganov-6ddf493ef8ad5d0b024ce4664d16b6e7.jpg

Gaminimo eiga:

 

Į indą sudėti skiltelėmis pjaustytus burokus, supilti avinžirnius, rukola, sūrio kamuoliukus, skrudintus riešutus, smulkintą česnaką, pagardinti druska, pipirais ir aplieti padažu.

 

Padažui:

Visus produktus išplakti šluotele ir įspausti citrinos sultis.

 

Skanaus !

Balsavo: 0
Komentarų 1392 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+
Žymės:


Rekomenduojame skaityti