Atgal
Sekmadienis, lapkričio 6 d. 2016

Aštri jautienos sriuba.

Aštri jautienos sriuba.
Tokiu šlapiu oru, norisi tik šildančios, sočios sriubos. Ir aš turiu ką pasiūlyti ! Puodas buvo išlaižytas ! Soti, skani, turtinga skonių sriuba, buvo puikiai įvertinta Maisto klubo komandos.


Aštri jautienos sriuba.


Pasiruošimo laikas
15 min.
Gaminimo laikas
40 min.
Visa trukmė
55 min.

Ingredientai:

400 gr. jautienos pjaustytos

Svogūnas

2 Morkos

5 šaukštai konservuotų kukurūzų

Saujelė alyvuogių juodų

Maža cukinija

2 stiebai saliero

Šaukštas tako prieskonių

4 skiltelės česnako

2 litrai jautienos sultinio

Šaukštas pomidorų pastos

Šakelė rozmarino

Šaukštelis paprikos miltelių

Druska Pipirai

Aliejaus

MaistoKlubas.2016-04-20-002.WEB2-e589f9ee6a34b52eea305f4020f76417.jpg

Gaminimo eiga:

Į puodą įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite kubeliais smulkintą jautieną ir apkepkite.

Suberkite smulkintą svogūną, ir česnaką, permaišius ir šiek tiek apskrudinus, suberkite kubeliais smulkintas morkas,salierą ir cukiniją. Įdėkite šakelę rozmarino ir pomidorų pastos. Viską maišant pakepinkite.

Supilkite sultinį ir virkite apie valandą laiko, vis pamaišant. Pabaigoje suberkite prieskonius, pipirus, druską, taco prieskonius, paprikos miltelius.

Pabaigoje suberkite alyvuoges bei kukurūzus. Baigus virti uždenkite dangčiu ir laiskite pastovėti 10-15 min.

 

Skanaus :)

Balsavo: 4
Komentarų 1569 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti