Atgal
Sekmadienis, rugpjūčio 7 d. 2016

Ant laužo kepti bananai

ant laužo kepti bananai
Tomas Ragauskas siūlo kiek kitokį, netradicinį desertą, kurį galite paruošiti ir gamtoje.


Ant laužo kepti bananai


Pasiruošimo laikas
5 min.
Gaminimo laikas
15 min.
Visa trukmė
20 min.

Ingredientai:

Mažų bananų

Cinamono

Avižinių sausainių

Pistacijų

Liofilizuotų braškių

BBQ marshmalows zefyrų

Maisto_Klubas_2016-06-20_WEB_LogoGray_031-f2887f11445a1b221bf51442423b0cfc.jpg

Gaminimo eiga:

Bananus nuplaukite ir su žieve kepkite padėję ant groteliu virš žariju, kol bananų žievė visiškai pajuoduos ir bananai pradės putoti bei sproginėti, aš pasirinkau mažuosius bananus, man jie pasirodė butent skirti desertui, kai norisi kažko saldaus ir ne per daug. Tuomet pralupkite žievę, apiberkite cinamoniniu arba avižiniu sausainiu ir juodos duonos trupiniais, smulkintomis pistacijomis ir smulkintomis liofilizuotomis braškėmis. Ragaukite kartu zefyrais keptais ant laužo liepsnos, juos tiesiog pamaukite ant iešmelio ir paskrudinkite iš visu pusių, skrudinkite iš lėto, kol palengva zefyras apskrus ir išsipūs, jis taps viduje maloniai minkštas, o išorėje traškus. Tokius zefyrus rasite parduotuvėje pavadinimu BBQ Marshmallows
Balsavo: 0
Komentarų 1482 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti